2012. augusztus 5., vasárnap

Félig-meddig képes

Néha fényképezek ételeket, de csak egyik-másik fázisban, így a konyharovatomban nem nagyon van létjogosultsága.
Ilyen ez a sütőzacskós ebéd is: egyikben krumpli jól megfűszerezve, a másikban csirkecomb fűszeres olajjal, mindkettő fokhagymával.
Nagyon praktikus, mert egyszerre tudnak sülni, mégse keverednek. A sütőzacskó meg nálam benne van a Top10ben a konyhai praktikusságok listáján.
Szóval így néz ki sütés előtt, de a sütés utáni kép sajnos nem készült el. Akadnak ilyen malőrök.
Azért csak próbáljátok ki.

1 megjegyzés:

  1. Nálunk nem szeretik a sütőzacskós, ételeket, képesek inkább nem enni. Pedig egy időbe én is készítettem így ételeket, de bekattantak és le kellett szoknom róla. Pedig szeretem az olyan ételeket ami felett nem kell ott állni , igazi kismama ételek ezek , van idő közben játszani és még az ebéd is elkészül.

    VálaszTörlés

Mit főztél ki?

Hogyan NE tartsunk workshopot?

Részt vettem már életemben pár workshopon. Mi több, tanultam is róla, hogyan kell egy ilyet megtartani és tartottam magam is egy párat. De a...