,,Süttem vele perecet"*
Amikor megkaptam Hisztis Mirtillt, nem is gondoltam volna, mennyi mindenre jó. Alap, hogy vele kevertetem a tojáshabot, a krémeket, a kenyértésztát. Viszont ha van néhány extra feltéted, akkor egy komplex ipari konyhát a magadénak mondhatsz -nekem van gabonaőrlőm, húsdarálóm és most várok egy fagyikészítőt is hozzá.
A gabonaőrlő talán felesleges darabnak tűnik, de én ugye kenyérsütő fajta vagyok, ezért nagyon örülök, hogy van ilyenem. De meg kell mondjam, sok vele a meló. Kell először is búza -nekem egyszerű hozzájutnom, de gondolom, itt már sokaknak bukna a projekt.
1. lépés
Megmosom a búzát, kiszedem közüle a pelyvát, egyéb oda nem illő részeket, majd papírtörlőre terítem száradni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Mit főztél ki?