Ez egy annyira egyszerű leves, hogy szinte szégyen leírni. Nem kell hozzá más, csak 3 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, némi maradék húsleves és egy kis fűszer ízlés szerint.
Kis olívaolajon megdinszteljük a félbevágott, majd felkarikázott hagymákat. Ha már puha, felöntjük a leszűrt húsleveslével, ha kell, vízzel még kiegészítjük és utánízesítjük.
Szokás az ilyen jellegű levesekhez levesgyöngyöt, vagy pirított kenyérkockát adni, de cukorbetegen ne. Mindenki másnak nyugodtan.
Hát tudjátok, azért a diétázásnak is megvannak az előnyei.
- sokkal tudatosabban étkezem, szinte teljesen elmaradtak a készételek, a feldolgozott cuccok
- megint élvezem a főzést
- jobban elmélyültem a táplálkozás tudományos hátterében (van MINDEN, van MINDEN IS, valamint MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE, ha tájékozódni akarsz, szóval csak ésszel)
- úgy fogyok, hogy nem ez az elsődleges cél, de nagyon kellemes mellékhatása.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Mit főztél ki?