Új játékszerem van.
Nem írhatom, hogy thermomix (TM), mert az egy védett márka, de ez is azt tudja. Ez egy Hendichef thermoblender, a nagy márka árának harmadáért.
A tudását most tesztelgetem, sajnos nem hogy magyarul, de semmilyenül nem találok kellő infót hozzá. Ismeri a nyelvünket, van is felprogramozva 132 recept belé, de azért na, nem ezt akarom. A TM-hez tengernyi infó, recept van egyébként.
Eleinte el voltam keseredve emiatt, de most már nem, egyszerűen adaptálom a TM-es recepteket a Hendire -van, amit könnyű, van, amit közel sem.
A grissini receptjét innen vettem, a dagasztás egészen jól megy a Hendinek.
Megjegyzések:
- az eredeti recepthez képest kevesebb élesztőt és hosszabb kelési időt hagytam
- került bele kenyérfűszer és fokhagyás só is
- volt olyan, amit tejjel kentem le sütés előtt, volt, amit vízzel -a vizes keményebb, a tejes puhább lett sütés után
- én ezt most túl vastagra sodortam, vékonyabb lenne a cészerűbb, akkor tényleg elég a 10-12 perc (figyelni kell sülés közben)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Mit főztél ki?