Morzsás almás süti

 Menetelünk tovább, a Hendi meg én. 

Van a Thermomixeseknek egy kiapadhatatlan tudástára, a cookido. Szerencsére tudom adaptálni az ottani recepteket a Hendire is, legutóbb egy almás-morzsásra esett a választásom.

Megjegyzések:

  • nagy tepsire való adag, sajnos én egy közepeset választottam, de legközelebb majd nagyobbat
  • 8 szem Jonagold kb. 1200 g
  • sütőmargarint használtam, amit annyira azért nem preferálok, de ebbe elég sok kell és hát nézzük már meg, mennyibe kerül negyed kiló vaj. Na.
  • mazsola is mehet bele legközelebb
  • nekem 1 órát sült, úgy lett kész



Nagyon finom, a receptet megtartom.

Azt írja megjegyzésként, hogy közepes nehézségi fokú, de nem igazán. Csak ki-be kell öntögetni a cuccokat és a megfelelő irányba tekerni a gombokat. Szóval azért még közepes nehézségűnek se nevezném, inkáb csak kissé időigényes.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések