2011. május 23., hétfő

Fűszerkuckó

Némely webbolttal az a baj, hogy akkora a választék, és annyi ,,kellnekem"-cucc van benne, hogy jellem legyen a talpán, aki ellen bír állni a kísértésnek.
Aztán szerencsére vannak olyan rendes webboltok, akik felkeresik a gasztrobloggert, hogy kóstolót kínáljanak a választékukból.
Így lett nekem olaszos fűszerkeverékem, rák és hal keverékem, és tésztákra való arrabiata-keverékem (utóbbi 2ről nem találok leírást). 
Az olaszost és a rák-halast használtam most fel húsok pácolására (pulykamell, csirkemell, tarja). Kibontva friss illat csapta meg az orrom, nem amolyan őrölt-szárított, amitől minden fűszer egyforma ízű. A halasban kifejezetten dominált a citromos babér.
Jó szívvel tudom ajánlani a Fűszeráruházat, amint látjátok, az árak is abszolút barátiak -már ha mértéket tudtok tartani a kosárba pakolásnál :D

Na és a képek a pácolt és a sülő húsokról (a készről sosem maradt elég időm fotót készíteni :P )





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit főztél ki?

Tervezzünk konyhát! -1. rész: az alapok

Egyszerre izgalmas és rémisztő érzés valamit teljesen elölről kezdeni. Mint például a nulláról kialakítani egy jól funkcionáló, praktikus é...