2011. május 23., hétfő

Fűszerkuckó

Némely webbolttal az a baj, hogy akkora a választék, és annyi ,,kellnekem"-cucc van benne, hogy jellem legyen a talpán, aki ellen bír állni a kísértésnek.
Aztán szerencsére vannak olyan rendes webboltok, akik felkeresik a gasztrobloggert, hogy kóstolót kínáljanak a választékukból.
Így lett nekem olaszos fűszerkeverékem, rák és hal keverékem, és tésztákra való arrabiata-keverékem (utóbbi 2ről nem találok leírást). 
Az olaszost és a rák-halast használtam most fel húsok pácolására (pulykamell, csirkemell, tarja). Kibontva friss illat csapta meg az orrom, nem amolyan őrölt-szárított, amitől minden fűszer egyforma ízű. A halasban kifejezetten dominált a citromos babér.
Jó szívvel tudom ajánlani a Fűszeráruházat, amint látjátok, az árak is abszolút barátiak -már ha mértéket tudtok tartani a kosárba pakolásnál :D

Na és a képek a pácolt és a sülő húsokról (a készről sosem maradt elég időm fotót készíteni :P )





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit főztél ki?

Kenyér és kenyérfűszer

Kenyér. Mutatok ömlesztve egy párat, ami az idén készült és nyilván nem fotózom az összeset, de azért van néhány kép. Mondtam már, hogy nagy...