Némely webbolttal az a baj, hogy akkora a választék, és annyi ,,kellnekem"-cucc van benne, hogy jellem legyen a talpán, aki ellen bír állni a kísértésnek.
Aztán szerencsére vannak olyan rendes webboltok, akik felkeresik a gasztrobloggert, hogy kóstolót kínáljanak a választékukból.
Így lett nekem olaszos fűszerkeverékem, rák és hal keverékem, és tésztákra való arrabiata-keverékem (utóbbi 2ről nem találok leírást).
Az olaszost és a rák-halast használtam most fel húsok pácolására (pulykamell, csirkemell, tarja). Kibontva friss illat csapta meg az orrom, nem amolyan őrölt-szárított, amitől minden fűszer egyforma ízű. A halasban kifejezetten dominált a citromos babér.
Jó szívvel tudom ajánlani a Fűszeráruházat, amint látjátok, az árak is abszolút barátiak -már ha mértéket tudtok tartani a kosárba pakolásnál :D
Na és a képek a pácolt és a sülő húsokról (a készről sosem maradt elég időm fotót készíteni :P )
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Mit főztél ki?