2012. július 26., csütörtök

Kólával az étel

Eheti babanetes konyhatündérkedésem során kólát csempésztem ételekbe. Az eredmény éppen 50%-os, mert a süti nagyon jó lett, a húst meg nem fogom újra kipróbálni.
A süti kellemesen karamelles, és bár maradt belőle másnapra, az idő még kifejezetten jót is tett neki, talán még finomabb lett, mint a sütés napján. Mindenképp ajánlom a süti-repertoárotokba.

A húsnak nem lett semmilyen különleges íze, legközelebb, ha füstös-paradicsomos ízekre vágyom, használok inkább barbecue fűszerkeveréket .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit főztél ki?

Tervezzünk konyhát! -1. rész: az alapok

Egyszerre izgalmas és rémisztő érzés valamit teljesen elölről kezdeni. Mint például a nulláról kialakítani egy jól funkcionáló, praktikus é...