2012. augusztus 5., vasárnap

Félig-meddig képes

Néha fényképezek ételeket, de csak egyik-másik fázisban, így a konyharovatomban nem nagyon van létjogosultsága.
Ilyen ez a sütőzacskós ebéd is: egyikben krumpli jól megfűszerezve, a másikban csirkecomb fűszeres olajjal, mindkettő fokhagymával.
Nagyon praktikus, mert egyszerre tudnak sülni, mégse keverednek. A sütőzacskó meg nálam benne van a Top10ben a konyhai praktikusságok listáján.
Szóval így néz ki sütés előtt, de a sütés utáni kép sajnos nem készült el. Akadnak ilyen malőrök.
Azért csak próbáljátok ki.

1 megjegyzés:

  1. Nálunk nem szeretik a sütőzacskós, ételeket, képesek inkább nem enni. Pedig egy időbe én is készítettem így ételeket, de bekattantak és le kellett szoknom róla. Pedig szeretem az olyan ételeket ami felett nem kell ott állni , igazi kismama ételek ezek , van idő közben játszani és még az ebéd is elkészül.

    VálaszTörlés

Mit főztél ki?

Tervezzünk konyhát! -1. rész: az alapok

Egyszerre izgalmas és rémisztő érzés valamit teljesen elölről kezdeni. Mint például a nulláról kialakítani egy jól funkcionáló, praktikus é...