Felkockáztam a húst, és megfuttattam zsíron némi fokhagyma és magkeverék társaságában.
Tessék vigyázni, pattog-serceg
Miután megpirult, szétnéztem, mi a helyzet a hűtőben. Találtam brie-t, bébispenótot, koktélparadicsomot, innen meg már csak egy lépés volt összedobni. Némi aszalt áfonya és egy gondolatnyi balzsamecet tette tökéletes reggelivé.
Miközben összedobtam, ez a dal járt a fejemben, innen kapta a nevét is.
Szerintem a legtöbb szakácskönyv méltatlanul elhanyagolja a maradékok felhasználásának módozatait. Ami azt illeti, a nem unalmas reggeli/vacsora is ritkán szerepel a receptes könyvekben, pedig gondolom, lenne rá igény. Na majd egyszer, ha nagyon ráérek, megírom én.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Mit főztél ki?